Boete en bezwaar

Heeft u een bekeuring ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Dat kan wel eens gebeuren. U kunt in dat geval in bezwaar gaan. Hoe gaat dit in zijn werk en waar kunt u dit bezwaar indienen? 

Naheffingsaanslag (parkeerbelasting)

Deze parkeerbon ontvangt u als u bij de parkeerautomaat niet of te weinig betaalt, geen kenteken heeft aangemeld of geen geldige vergunning heeft. U ontvangt vanzelf binnen enkele weken een brief inclusief betaalverzoek van Cocensus. Op de naheffing zelf en ook in het betaalverzoek staat hoe u in bezwaar kunt gaan. U kunt tot zes weken na ontvangst van de originele naheffingsaanslag een bezwaarschift indienen. Omdat ParkeerService niet betrokken is bij de naheffingsaanslagen kunnen wij u niet helpen met vragen.  

Aankondiging van beschikking

Deze boete krijgt u voor een verkeersovertreding zoals fout parkeren of parkeren zonder vergunning op een vergunninghoudersplaats.
U ontvangt deze boete van het CJIB, voor meer informatie over betaling en/of bezwaar verwijzen wij u naar de website van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). 

Bezwaar op een vergunning

Heeft u een parkeervergunning aangevraagd maar krijgt u een afwijzing? ParkeerService geeft de vergunningen op basis van gemeentelijke regelgeving uit. Informatie over het maken van een bezwaar vindt u in de afwijzingsbrief.